In 2016 ben ik begonnen met het opschrijven van de verhalen over onderwerpen waar ik mij op dat moment al zo’n vijfendertig jaar in verdiepte. Destijds was dat vooral bedoeld als concentratie-oefening voor mijzelf, omdat ik herstellende was van een beroerte. De website werd echter direct druk bezocht en voorzag dus kennelijk in een behoefte. Daarom ben ik doorgegaan met schrijven. Inmiddels heeft de website jaarlijks zo’n 100.000 pageviews.

Met de groei van de website zijn ook de kosten voor het promoten en online houden van de website toegenomen. Ik vind het echter belangrijk dat de website vrij toegankelijk blijft en iedereen mijn artikelen gratis kan lezen. Er waren al plannen om op termijn een shop aan de website toe te voegen, waar mijn boeken verkrijgbaar zouden zijn. Vooruitlopend hierop zal ik af en toe een artikel aanbieden waarmee ik de kosten voor het online houden van de website hoop te kunnen dekken. Het gaat hierbij om unieke producten in een beperkte oplage, die altijd een link hebben met een van de rubrieken op de website.


Het eerste artikel behoort tot de categorie Utrecht.

Het is een hoogwaardige metalen pen met opdruk. Ik kwam op het idee voor dit artikel omdat ik op mijn werk altijd moet zoeken naar een pen. Je loopt even weg van je bureau en als je terugkomt is de pen, die op je bureau lag, verdwenen. Ik heb daarom een pen laten bedrukken met de duidelijke boodschap dat men van mijn pen moet afblijven. De tekst is fonetisch geschreven in plat Utrechts.

De pen kost €6,50 inclusief verzendkosten of €15 voor drie pennen.

De laatste pennen: €4,50 inclusief verzendkosten of €10 voor drie pennen.

Bestellen kan door een e-mail te zenden naar contact@bertvanzantwijk.com.

Vermeld bij uw bestelling het adres waar de pen(nen) naartoe gestuurd kunnen worden.